Otevírací doba prodejny: Po-Pá 6:30-18:00 / PIZZA OBJEDNÁVKY 10:30-14:00 / So-Ne: ZAVŘENO
OBJEDNÁVKY +420 606 602 999‬

ŽIŤÁK

ŽIŤÁK

Náš nejprodávanější chléb. Žitný řemeslný kvasový chléb s pivním sladem a dýňovými semínky. Svou křupavě vypečenou kůrkou a šťavnatou střídou, která si udrží vláčnost po několik dní, zaručí chuťový prožitek i pro nejnáročnější jazýček. A pokud máte žitné výrobky v oblibě, prohlásíte, jako jedna naše zákaznice, tohle není chleba. To je dort.

SLOŽENÍ

PODMÁSLÁK

PODMÁSLÁK

Kdo si ho oblíbil již na něj nezanevře. Pšenično-žitný kvasový chléb s podmáslím a syrovátkou. Je tak měkoučký a provoněný máslovými tóny, že možná nebudete ztrácet čas s obkládáním a sníte ho jen tak. Kromě jiného vydrží dlouho vláčný i přes to, že je složen z větší části z pšeničné mouky. Pokud tedy není pšenice zrovna Váš nepřítel, nemůžete s tímto chlebem šlápnout vedle.

SLOŽENÍ

DÝŇÁK

DÝŇÁK

Oceněný značkou regionální potravina královéhradeckého kraje. Kdo jej ochutnal, nepochybuje o jedinečnosti tohoto chleba. Žitná mouka, dýňové pyré, žitný kvas, dýňová semínka, vlašské ořechy a med. Jedinečné spojení surovin, ze kterých vzešel šampion. Kromě toho je také bohatý na vitamíny a vlákninu. Dýně v sobě skrývá hotovou lékárnu. Je bohatá na hořčík, draslík, měď, selen, sodík, chlór, železo, zinek, fosfor, vitamin A, beta-karoten, alfa-karoten a lutein. Prostě výtečná a zdravá delikatesa ve všech směrech. Už musíte jen ochutnat.

SLOŽENÍ

LUNÍČEK

LUNÍČEK

Další z našich chlebů s neobyčejnou chutí. Své jméno si vydobyl díky svému neobyčejnému tvaru a tedy připomínajícím našeho maskota Luníčka. Pšenično-žitný chléb s obsahem, jak žitného, tak pšeničného kvasu, pivním sladem a jemně dokořeněný kmínem a anýzem. Svým složením si získal osobitý charakter, se kterým se neztotožní každý. Kdo si jej ale zamiluje, nedá na něj dopustit.

SLOŽENÍ

KŘÍŽÁK

KŘÍŽÁK

Pro milovníky zrníčkových chlebů je tu náš Křížák. Celozrnný kvasový chléb s vysokým obsahem zápary a slunečnicových semínek. Nevíte co je to zápara? Tvoří ji spařená semínka obilovin, v našem případě celá zrna pšenice, žita, lnu a slunečnice, která dělá tento chléb nutričně hodnotnější a s vyšším obsahem vlákniny.

SLOŽENÍ

BEZLEPKÁČ

BEZLEPKÁČ

Snažíme se také vyjít potřebám zákazníků, kteří si nemohou dovolit stravovat lepek. Tento bezlepkový chléb vám však zaručí plnohodnotný zážitek skvělého chleba. Skládá se z pšeničného škrobu, rýžového kvasu, dýňového, lněného a slunečnicového semínka. Díky jeho skvělé chuti si ho vychutná i člověk bez zdravotních omezení spolu s celiakem. Musíte být ale rychlí. Nebude se rád dělit.

UPOZORNĚNÍ (výroba neprobíhá v bezlepkové zóně a proto chléb může být kontaminován lepkem, i když se snažíme o co nejšetrnější zacházení a čistotu při jeho výrobě a manipulaci)

SLOŽENÍ

TOUSŤÁK

TOUSŤÁK

Kdo neochutnal nikdy domácí toustový chléb, neuvěří, jak skvělý potenciál v sobě skrývá. Tento pšeničný chléb s máslem a syrovátkou je stvořený na to být perfektním nosičem pro vaši královskou svačinu. Stačí lehce opéct a naplnit k prasknutí trhaným masem nebo pastrami.

SLOŽENÍ

GOLEM

GOLEM

Celozrnný chléb s žitným kvasem, jablečnou vlákninou, lněným a slunečnicovým semínkem a sójovým proteinem. Vláčný a chutný chléb, který si dlouho udrží svou čerstvost. Vysoký obsah proteinu otrub a semínek je jak stvořený pro doplnění vašeho fit jídelníčku. Ovšem uspokojí každého, kdo prostě hledá jen skvělý chleba.

SLOŽENÍ

STŘEDOMOŘÁK

STŘEDOMOŘÁK

Západ slunce nad mořem, grilovaná rybička, skvělé víno, vybrané delikatesy a pravý středozemní chléb s kvasem z tvrdé pšenice s typickým aroma, pěstované právě ve středomoří. Tento světlý chléb vám připomene nezapomenutelné chvíle na dovolené, zpestří domácí grilovačku, párty, či pohodové posezení. Nadýchaný s vypečenou kůrkou s obsahem oliv, sušených rajčat a artyčoku. Budete náramně překvapeni, jak všechny tyto suroviny spolu nádherně ladí.

SLOŽENÍ

SLADOVÁ BAGETA

SLADOVÁ BAGETA

Pravá řemeslná francouzská bageta jak má být. Čistě pšeničná a s velkými póry. Obsah pivního sladu a olivového oleje spolu s dlouhým procesem zrání těsta zaručí, že tato bagetka zůstane daleko déle čerstvá a vláčná než byste řekli.

SLOŽENÍ

FIT BAGETA

FIT BAGETA

Tuto bagetu jsme vybalancovali mezi zdravým životním stylem a láskou k voňavému pečivu. Skládá se z pšeničné mouky světlé, ale také mouky celozrnné. Obsahuje záparu. Tu tvoří spařená semínka obilovin, v našem případě celá zrna pšenice, žita, lnu a slunečnice, která dělá tuto bagetku nutričně hodnotnější s vyšším obsahem vlákniny. Těsto necháváme zrát podobně jako naše francouzské sladové bagety a obsahuje také olivový olej. Proto je tato bagetka nadýchaná a vláčná. Navíc díky obsahu zápary vydrží ještě dlouho čerstvá.

SLOŽENÍ

CIABATTA

CIABATTA

Ciabatta (vyslovujeme čabata) je typický italský chléb. Vnikl jako odpověď italských pekařů na rostoucí oblíbenost francouzských baget. Kromě typických ingrediencí,  jako jsou pšeničná mouka a olivový olej, pečeme naši ciabattu také s příměsí oliv oregána a sušených rajčat. Pro správný výsledek je potřeba nechat těsto dlouho zrát a zpracovávat. Výsledkem je však pečivo s neuvěřitelnou lehkostí, obrovskými póry, znamenitou chutí a nádherně křupavou kůrkou.

SLOŽENÍ

ČERNILOVSKÁ BAGETA

ČERNILOVSKÁ BAGETA

Pšenično-žitná bagetka reprezentující naši domovinu. Obsah ovesných vloček kmínu, slunečnicových semínek, vepřového sádla a tmavých pivních sladů si Vás hned získá svojí chutí, vláčností a křupavou kůrkou. Navíc je také parádně černá. Někomu by mohla připomínat chutí dalamánek, ale svojí šťavnatostí a dlouhou trvanlivostí ho strčí do kapsy.

SLOŽENÍ

LOUHOVANÝ ROHLÍK

LOUHOVANÝ ROHLÍK

Jedinečný chuťový prožitek zažijete s naším louhovaným rohlíkem. Neuvěřitelně křupavá kůrka s preclíkovým nádechem a uvnitř nadýchaná a vláčná střída. Tenhle rohlíček Vám vydrží chutný minimálně dvakrát déle, než ty, na které jste zvyklí. A proč louhovaný? Jde o metodu, která se zrodila v Bavorsku. Těsto je před vykynutím ponořeno na cca třicet vteřin do slabého roztoku louhu. Ten zapříčiní naleptání struktury sacharidů obsažených v mouce a při pečení dojde k jejich karamelizaci.

SLOŽENÍ

FRANCOUZSKÁ ŘEMESLNÁ BAGETA

FRANCOUZSKÁ ŘEMESLNÁ BAGETA

Pravá řemeslná francouzská bageta jak má být. Čistě pšeničná a s velkými póry. Vcelku podobná naší sladové bagetě, ale právě absence sladu dává této bagetě jiný rozměr. Je nadýchanější s více křupavou kůrkou. Díky dlouhému zrání si skutečně užijete pravý potenciál pšenice. Ideální ke středomořské kuchyni.

SLOŽENÍ

KORN PLACKA

KORN PLACKA

Pěkně velká placka. Střída Vám svou chutí a vzhledem bude připomínat vícezrnné pečivo. Je také, ale úžasně nadýchaná a vláčná. A co teprve posyp. Mozzarella, směs extrudované kukuřice okořeněná pepřem a česnekem a na vršku dýňová semínka. Netradiční vzhled a chuť tohoto pečiva Vás jistě zaujme.

SLOŽENÍ

SLANÝ ŠNEK

SLANÝ ŠNEK (tři varianty)

Šneky z listového těsta jistě znáte a ty naše jsou prostě jen poctivé s vybalancovanou chutí. Super sváča v jakékoli části dne, pokud Vás honí mlsná a jste prostě spíš na slané. Na výběr vám dáme ze tří variant. Rajčatové s uzeninou, špenátové s česnekem a smetanou nebo nivové s vlašskými ořechy. Takže od každého jeden?

SLOŽENÍ

QUICHE

QUICHE (dvě varianty)

Quiche (vyslovujeme kyš) je druh tradičního francouzského slaného koláče. Většinou se můžete setkat s velkými, které se prodávají na výseče. Kvůli praktičnosti a roztomilosti děláme ty naše malinké. Typickými vlastnosti quiche je jeho lehkost a velký podíl náplně ku těstu. My je vyrábíme ve dvou variantách. Sýrové a slaninové.

SLOŽENÍ

BULKA SLADOVÁ HAMBURGEROVÁ

BULKA SLADOVÁ HAMBURGEROVÁ

Rychlé občerstvení neboli street food získává i v našich končinách stále větší oblibu. Díky tomu vzniká konkurence a kuchaři se předhání se stále kvalitnějšími a dokonalejšími pokrmy. My jsme se rozhodli toto jejich úsilí reflektovat a nabídnout vysoce kvalitní a vláčnou bulku, která bude hodna státi se nosičem pro nejrůznější typy obložení. Tato sladová varianta nespíš nejlépe ladí pro trhané vepřové maso upravené metodou bbq.

SLOŽENÍ

BULKA PODMÁSLOVÁ HAMBURGEROVÁ

BULKA PODMÁSLOVÁ HAMBURGEROVÁ

Rychlé občerstvení neboli street food získává i v našich končinách stále větší oblibu. Díky tomu vzniká konkurence a kuchaři se předhání se stále kvalitnějšími a dokonalejšími pokrmy. My jsme se rozhodli toto jejich úsilí reflektovat a nabídnout vysoce kvalitní a vláčnou bulku, která bude hodna státi se nosičem pro nejrůznější typy obložení. Tato podmáslová varianta perfektně ladí pro klasický hovězí burger. Jak si ji ale připravíte Vy, je už čistě na Vaši fantazii.

SLOŽENÍ

FARMÁŘSKÝ KOLÁČ

FARMÁŘSKÝ KOLÁČ

Skvělý kynutý koláč pečený v plechu jako buchty. Následně se od sebe krájí a tak si užijete jeho voňavou a nadýchanou střídu bez zbytečně moc kůrky. Na vrchu je sypaný drobenkou, protože to je přece ozdoba správného českého koláče. Pečeme je ve třech variantách. Tvarohový s višněmi, makový a jablečný se skořicí.

SLOŽENÍ

MORAVSKÝ KOLÁČ

MORAVSKÝ KOLÁČ

Ryzí král mezi kynutými koláči. Nejdříve se bochánek přetuží, naplní se tvarohem a zabalí. Po nakynutí je protlačen a plněn ještě z vrchu. Tak vzniká dvojctihodný koláč. Výsledkem je koláč v jehož okraji je tvarohová náplň a uprostřed pořádná nálož ještě další náplně, přičtěte k tomu také výborné těsto a neobyčejný chuťový prožitek je na světě. Děláme je ve dvou variantách. Tvarohový s višněmi a povidlový.

SLOŽENÍ

BOCHAN

BOCHAN

Takový napůl koláč napůl závin. Vlastně je to obrácený vázaný koláč, který před pečením nařízneme a posypeme mandlemi. A proč je podobný závinu? U běžných koláčů se musíte k náplni nejdříve prokousat, ale bochan skrývá v každém soustu ideální poměr náplně a těsta. Proto je chuťový prožitek konstantní a nerušený. Hned jak jsme je začali dělat, těšili se naši bochani velké oblibě.

SLOŽENÍ

STROUHANÝ CELOZRNNÝ KOLÁČ

STROUHANÝ CELOZRNNÝ KOLÁČ

Tento koláč již připomíná trošku cukrařinu. Tenoučké celozrnné máslové těsto a bohatá náplň tvarohu a jablíček se skořicí. Na vršek nastrouháme zase těsto a posypeme nakrájenými vlašskými oříšky. Ideální kandidát k víkendovému kafíčku. Prodáváme ho po 1/8, protože se peče ve formě a je velký.

SLOŽENÍ

PIVNÍ ŘEZ

PIVNÍ ŘEZ

Asi Vás to zarazilo viďte? Spojení piva a sladkého. Nicméně toto originální spojení jablek macerovaných v pivě, lineckého těsta s pivním sladem a slaného karamelu, dělá z tohoto řezu opravdu něco jiného. A rozhodně ne špatným směrem. Jablka jsou přes noc namočená v, u nás čepovaném, hradeckém Klenotu dvanáctce nefiltr. Tím se lehce sníží sladkost celého řezu a doplní jej pivními tóny. Ty byste však neidentifikovali jako pivní pokud bychom Vám o tom neřekli. Zkrátka kdo chce zkusit něco nového a nevšedního, bude potěšen jak toto spojení surovin harmonicky splývá v jeden neodolatelný celek.

SLOŽENÍ

BROWNIE S VLAŠSKÝMI OŘECHY

BROWNIE S VLAŠSKÝMI OŘECHY

Jste čokoholik? Pak je tento kus buchty určen přímo pro Vás. Ale vážně, vláčný čokoládový řez s pořádnými kusy vlašských ořechů, který je přelitý 70% čokoládou. Tohle musí uspokojit i nejnáročnějšího milovníka čokoládových pochutin.

SLOŽENÍ

DON POVIDLOŇ

DON POVIDLOŇ

Všechny ostatní buchty se obávají, když z pece právě vystoupí jejich don. Don Povidloň. Tento řez jsme tak pojmenovali protože je elegantní, bohatý a svůj. Špaldová buchta s povidlovo-tvarohovou náplní. Inspirací nám byly oblíbené babičiny vdolečky, jen jsme jim přidali trošku moderního vlivu.

SLOŽENÍ

KAKAOVÁ ŠPALDOVKA S OVOCEM

KAKAOVÁ ŠPALDOVKA S OVOCEM

Špaldová mouka je vlastně nevyšlechtěná pšenice. Jde o trend vracení se ke kořenům a tedy používání bílé mouky s obsahem lepku podobným jako má mouka žitná. Dříve panoval trend, že čím větší obsah lepku zrno má, tím je kvalitnější. To bezpochyby potvrdí každý pekař. Doba se ale mění a s ní spojená menší fyzická zátěž není schopná s to spálit tolik energie, která se skrývá v našem moderním pšeničném zrnu. Tato buchta ze špaldy, kakaa, ovoce a bílé polevy Vám v ani v nejmenším nebude připomínat něco super zdravého. Prostě jen výborná buchta s o něco málo menší zátěží lepku pro váš organismus.

SLOŽENÍ

MAKOVNÍK S VIŠNĚMI

MAKOVNÍK S VIŠNĚMI

Občas je potřeba dělat i jednoduché věci. Mák a višně. To šlo vždycky skvěle dohromady. Hutná a zároveň křehoučká buchta, která neurazí jistě žádného milovníka máku.

SLOŽENÍ

OŘECHOVKA S ČOKOLÁDOU

OŘECHOVKA S ČOKOLÁDOU

Šéf po Vás v práci šlape? Podřízení z Vás mají srandu? Děti chodí za školu? Rodiče ti nerozumí? Ať už je původ Vašeho stresu jakýkoli, vždy to lépe zvládnete s pořádnou dávkou oříšků a čokolády. A Vy co jste v pohodě budete ještě blaženější. Vláčná ořechová buchta přelitá 70% hořkou čokoládou a zasypaná nadrobno nakrájenými vlašáky.

SLOŽENÍ

KRTKŮV ŘEZ

KRTKŮV ŘEZ

Kdo by neznal třenou mramorovou bábovku. Zlatý hřeb všedního nedělního oběda. Tak přesně to Vám má připomínat náš Krtkův řez. Pravda, trošku jsme si ho vylepšili. Voňavé a hebké máslové těsto na podklad, poté lesní ovoce a nakonec hustě zasypat drobenkou z lineckého těsta s kakaem. Ta kakaová drobenka po upečení připomíná krásně zkypřenou půdu, proto ten název.

SLOŽENÍ

PERNÍK S CITRÓNOVOU POLEVOU

PERNÍK S CITRÓNOVOU POLEVOU

Je to až kouzelně obyčejné spojení. Perníková buchta a kvalitní citrónová poleva. Tato vůně Vám tak neodmyslitelně připomíná teplo domova a strávený čas s rodinou. I když v zásadě není na této buchtě nic speciálního. Každé sousto je jako pohlazení od Vašeho blízkého. Tak všední a tak potřebné.

SLOŽENÍ

COOCIES

COOCIES

Západ slunce nad mořem, grilovaná rybička, skvělé víno, vybrané delikatesy a pravý středozemní chléb s kvasem z tvrdé pšenice s typickým aroma, pěstované právě ve středomoří. Tento světlý chléb vám připomene nezapomenutelné chvíle na dovolené, zpestří domácí grilovačku, párty, či pohodové posezení. Nadýchaný s vypečenou kůrkou s obsahem oliv, sušených rajčat a artyčoku. Budete náramně překvapeni, jak všechny tyto suroviny spolu nádherně ladí.

SLOŽENÍ

KOKOSOVÝ SUK

KOKOSOVÝ SUK

Západ slunce nad mořem, grilovaná rybička, skvělé víno, vybrané delikatesy a pravý středozemní chléb s kvasem z tvrdé pšenice s typickým aroma, pěstované právě ve středomoří. Tento světlý chléb vám připomene nezapomenutelné chvíle na dovolené, zpestří domácí grilovačku, párty, či pohodové posezení. Nadýchaný s vypečenou kůrkou s obsahem oliv, sušených rajčat a artyčoku. Budete náramně překvapeni, jak všechny tyto suroviny spolu nádherně ladí.

SLOŽENÍ

POCTIVÁ VÁNOČKA

KOKOSOVÝ SUK

Západ slunce nad mořem, grilovaná rybička, skvělé víno, vybrané delikatesy a pravý středozemní chléb s kvasem z tvrdé pšenice s typickým aroma, pěstované právě ve středomoří. Tento světlý chléb vám připomene nezapomenutelné chvíle na dovolené, zpestří domácí grilovačku, párty, či pohodové posezení. Nadýchaný s vypečenou kůrkou s obsahem oliv, sušených rajčat a artyčoku. Budete náramně překvapeni, jak všechny tyto suroviny spolu nádherně ladí.

SLOŽENÍ

VÁNOČNÍ ŠTOLA

VÁNOČNÍ ŠTOLA

Západ slunce nad mořem, grilovaná rybička, skvělé víno, vybrané delikatesy a pravý středozemní chléb s kvasem z tvrdé pšenice s typickým aroma, pěstované právě ve středomoří. Tento světlý chléb vám připomene nezapomenutelné chvíle na dovolené, zpestří domácí grilovačku, párty, či pohodové posezení. Nadýchaný s vypečenou kůrkou s obsahem oliv, sušených rajčat a artyčoku. Budete náramně překvapeni, jak všechny tyto suroviny spolu nádherně ladí.

SLOŽENÍ