Otevírací doba prodejny: Po-Pá 6:30-19:00, So - 11:00-19:00 / PIZZA: Po-So 10:30-19:00 / Ne: ZAVŘENO
OBJEDNÁVKY +420 606 602 999‬

SLADOVÁ BAGETA

SLADOVÁ BAGETA

Pravá řemeslná francouzská bageta jak má být. Čistě pšeničná a s velkými póry. Obsahu pivního sladu a olivového oleje spolu s dlouhým procesem zrání těsta zaručí, že tato bagetka zůstane daleko déle čerstvá a vláčná než byste řekli.

FIT BAGETA

FIT BAGETA

Tuto bagetu jsme vybalancovali mezi zdravým životním stylem a láskou k voňavému pečivu. Skládá se z pšeničné mouky světlé, ale také mouky celozrnné. Obsahuje záparu. Tu tvoří spařená semínka obilovin, v našem případě celá zrna pšenice, žita, lnu a slunečnice, která dělá tuto bagetku nutričně hodnotnější s vyšším obsahem vlákniny. Těsto necháváme zrát podobně jako naše francouzské sladové bagety a obsahuje také olivový olej. Proto je tato bagetka nadýchaná a vláčná. Navíc díky obsahu zápary vydrží ještě dlouho čerstvá.

CIABATTA

CIABATTA

Typický italský chléb, odpověď italských pekařů na rostoucí oblíbenost francouzských baget. Kromě typických ingrediencí,  jako jsou pšeničná mouka a olivový olej, pečeme naši ciabattu také s příměsí oliv oregána a sušených rajčat. Pro správný výsledek je potřeba nechat těsto dlouho zrát a zpracovávat. Výsledkem je však pečivo s neuvěřitelnou lehkostí, obrovskými póry, znamenitou chutí a nádherně křupavou kůrkou.

ČERNILOVSKÝ ROHLÍK

ČERNILOVSKÝ ROHLÍK

LOUHOVANÝ ROHLÍK

LOUHOVANÝ ROHLÍK

Jedinečný chuťový prožitek zažijete s naším louhovaným rohlíkem. Neuvěřitelně křupavá kůrka s preclíkovým nádechem a uvnitř nadýchaná a vláčná střída. Tenhle rohlíček Vám vydrží chutný minimálně dvakrát déle, než ty, na které jste zvyklí. A proč louhovaný? Jde o metodu, která se zrodila v Bavorsku. Těsto je před vykynutím ponořeno na cca třicet vteřin do slabého roztoku louhu. Ten zapříčiní naleptání struktury sacharidů obsažených v mouce a při pečení dojde k jejich karamelizaci.

KŘÍŽÁK

KŘÍŽÁK

Pro milovníky zrníčkových chlebů je tu náš Křížák. Celozrnný kvasový chléb s vysokým obsahem zápary a slunečnicových semínek. Nevíte co je to zápara? Tvoří ji spařená semínka obilovin, v našem případě celá zrna pšenice, žita, lnu a slunečnice, která dělá tento chléb nutričně hodnotnější a s vyšším obsahem vlákniny.

BEZLEPKÁČ

BEZLEPKÁČ

Snažíme se také vyjít potřebám zákazníku, kteří si nemohou dovolit stravovat lepek. Tento bezlepkový chléb vám však zaručí plnohodnotný zážitek skvělého chleba. Skládá se z pšeničného škrobu, rýžového kvasu a dýňového, lněného a slunečnicového semínka.

UPOZORNĚNÍ (výroba neprobíhá v bezlepkové zóně a proto chléb může být kontaminován lepkem, i když se snažíme o co nejšetrnější zacházení a čistotu při jeho výrobě a manipulaci)

TOUSŤÁK

TOUSŤÁK

Kdo neochutnal nikdy domácí toustový chléb, neuvěří, jak markantní to dokáže být rozdíl. Tento pšeničný chléb s máslem a syrovátkou je stvořený na to být perfektním nosičem pro vaši královskou svačinu.

Pečeme pouze na objednávku.

STŘEDOMOŘÁK

STŘEDOMOŘÁK

Západ slunce nad mořem, grilovaná rybička, skvělé víno, vybrané delikatesy a pravý středozemní chléb s kvasem z tvrdé pšenice s typickým aroma, pěstované právě ve středomoří. Tento světlý chléb vám připomene nezapomenutelné chvíle na dovolené, zpestří domácí grilovačku, párty, či pohodové posezení. Nadýchaný s vypečenou kůrkou s obsahem oliv, sušených rajčat a artyčoku. Budete náramně překvapeni, jak všechny tyto suroviny spolu nádherně ladí.