Otevírací doba prodejny: Po-Pá 6:30-18:00 / PIZZA OBJEDNÁVKY 10:30-14:00 / So-Ne: ZAVŘENO
OBJEDNÁVKY +420 606 602 999‬

SLADOVÁ BAGETA

SLADOVÁ BAGETA

Pravá řemeslná francouzská bageta jak má být. Čistě pšeničná a s velkými póry. Obsah pivního sladu a olivového oleje spolu s dlouhým procesem zrání těsta zaručí, že tato bagetka zůstane daleko déle čerstvá a vláčná než byste řekli.

SLOŽENÍ

FIT BAGETA

FIT BAGETA

Tuto bagetu jsme vybalancovali mezi zdravým životním stylem a láskou k voňavému pečivu. Skládá se z pšeničné mouky světlé, ale také mouky celozrnné. Obsahuje záparu. Tu tvoří spařená semínka obilovin, v našem případě celá zrna pšenice, žita, lnu a slunečnice, která dělá tuto bagetku nutričně hodnotnější s vyšším obsahem vlákniny. Těsto necháváme zrát podobně jako naše francouzské sladové bagety a obsahuje také olivový olej. Proto je tato bagetka nadýchaná a vláčná. Navíc díky obsahu zápary vydrží ještě dlouho čerstvá.

SLOŽENÍ

CIABATTA

CIABATTA

Ciabatta (vyslovujeme čabata) je typický italský chléb. Vnikl jako odpověď italských pekařů na rostoucí oblíbenost francouzských baget. Kromě typických ingrediencí,  jako jsou pšeničná mouka a olivový olej, pečeme naši ciabattu také s příměsí oliv oregána a sušených rajčat. Pro správný výsledek je potřeba nechat těsto dlouho zrát a zpracovávat. Výsledkem je však pečivo s neuvěřitelnou lehkostí, obrovskými póry, znamenitou chutí a nádherně křupavou kůrkou.

SLOŽENÍ

ČERNILOVSKÁ BAGETA

ČERNILOVSKÁ BAGETA

Pšenično-žitná bagetka reprezentující naši domovinu. Obsah ovesných vloček kmínu, slunečnicových semínek, vepřového sádla a tmavých pivních sladů si Vás hned získá svojí chutí, vláčností a křupavou kůrkou. Navíc je také parádně černá. Někomu by mohla připomínat chutí dalamánek, ale svojí šťavnatostí a dlouhou trvanlivostí ho strčí do kapsy.

SLOŽENÍ

LOUHOVANÝ ROHLÍK

LOUHOVANÝ ROHLÍK

Jedinečný chuťový prožitek zažijete s naším louhovaným rohlíkem. Neuvěřitelně křupavá kůrka s preclíkovým nádechem a uvnitř nadýchaná a vláčná střída. Tenhle rohlíček Vám vydrží chutný minimálně dvakrát déle, než ty, na které jste zvyklí. A proč louhovaný? Jde o metodu, která se zrodila v Bavorsku. Těsto je před vykynutím ponořeno na cca třicet vteřin do slabého roztoku louhu. Ten zapříčiní naleptání struktury sacharidů obsažených v mouce a při pečení dojde k jejich karamelizaci.

SLOŽENÍ

FRANCOUZSKÁ ŘEMESLNÁ BAGETA

FRANCOUZSKÁ ŘEMESLNÁ BAGETA

Pravá řemeslná francouzská bageta jak má být. Čistě pšeničná a s velkými póry. Vcelku podobná naší sladové bagetě, ale právě absence sladu dává této bagetě jiný rozměr. Je nadýchanější s více křupavou kůrkou. Díky dlouhému zrání si skutečně užijete pravý potenciál pšenice. Ideální ke středomořské kuchyni.

SLOŽENÍ

KORN PLACKA

KORN PLACKA

Pěkně velká placka. Střída Vám svou chutí a vzhledem bude připomínat vícezrnné pečivo. Je také, ale úžasně nadýchaná a vláčná. A co teprve posyp. Mozzarella, směs extrudované kukuřice okořeněná pepřem a česnekem a na vršku dýňová semínka. Netradiční vzhled a chuť tohoto pečiva Vás jistě zaujme.

SLOŽENÍ

SLANÝ ŠNEK

SLANÝ ŠNEK (tři varianty)

Šneky z listového těsta jistě znáte a ty naše jsou prostě jen poctivé s vybalancovanou chutí. Super sváča v jakékoli části dne, pokud Vás honí mlsná a jste prostě spíš na slané. Na výběr vám dáme ze tří variant. Rajčatové s uzeninou, špenátové s česnekem a smetanou nebo nivové s vlašskými ořechy. Takže od každého jeden?

SLOŽENÍ

QUICHE

QUICHE (dvě varianty)

Quiche (vyslovujeme kyš) je druh tradičního francouzského slaného koláče. Většinou se můžete setkat s velkými, které se prodávají na výseče. Kvůli praktičnosti a roztomilosti děláme ty naše malinké. Typickými vlastnosti quiche je jeho lehkost a velký podíl náplně ku těstu. My je vyrábíme ve dvou variantách. Sýrové a slaninové.

SLOŽENÍ

BULKA SLADOVÁ HAMBURGEROVÁ

BULKA SLADOVÁ HAMBURGEROVÁ

Rychlé občerstvení neboli street food získává i v našich končinách stále větší oblibu. Díky tomu vzniká konkurence a kuchaři se předhání se stále kvalitnějšími a dokonalejšími pokrmy. My jsme se rozhodli toto jejich úsilí reflektovat a nabídnout vysoce kvalitní a vláčnou bulku, která bude hodna státi se nosičem pro nejrůznější typy obložení. Tato sladová varianta nespíš nejlépe ladí pro trhané vepřové maso upravené metodou bbq.

SLOŽENÍ

BULKA PODMÁSLOVÁ HAMBURGEROVÁ

BULKA PODMÁSLOVÁ HAMBURGEROVÁ

Rychlé občerstvení neboli street food získává i v našich končinách stále větší oblibu. Díky tomu vzniká konkurence a kuchaři se předhání se stále kvalitnějšími a dokonalejšími pokrmy. My jsme se rozhodli toto jejich úsilí reflektovat a nabídnout vysoce kvalitní a vláčnou bulku, která bude hodna státi se nosičem pro nejrůznější typy obložení. Tato podmáslová varianta perfektně ladí pro klasický hovězí burger. Jak si ji ale připravíte Vy, je už čistě na Vaši fantazii.

SLOŽENÍ

Zavřít upozornění